Γενικοί Όροι

Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένους γενικούς όρους που αφορά α) τις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο επισκέπτης πριν την κράτηση β) όρους που συνδέονται με την επιστροφή των προκαταβολών, γ) τις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο επισκέπτης κατά την διαμονή του στο κατάλυμα δ) τις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο επισκέπτης κατά την αναχώρηση του από το κατάλυμα μας και ε) την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR)

Α. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ
Για την κράτηση ενός διαμερίσματος χρειάζεται να μας δώσετε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι σας και να μας στείλετε μία προκαταβολή.

Α.1 Πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι
Προκειμένου να μπορέσουμε να σας εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, χρειάζεται να μας ενημερώσετε για:
• τον αριθμό των ατόμων που θα διαμείνουν στο κατάλυμα.
• το εάν έχουν στην κατοχή τους κάποιο κατοικίδιο ζώο καθώς και
• την ώρα άφιξης και αναχώρησής σας, έστω και κατά προσέγγιση.
Θα ήταν επίσης καλό να μας κοινοποιήσετε ένα αριθμό τηλεφώνου στον οποίον θα μπορούσαμε να σας καλέσουμε πριν την άφιξή σας καθώς και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο κατάλυμα.

Α.2 Προκαταβολή
Εφόσον το κατάλυμα που σας ενδιαφέρει είναι διαθέσιμο, μπορείτε να το κρατήσετε αφού στείλετε 20% της τιμής του ενοικίου

Α.3 Η χαμηλή και υψηλή περίοδος ορίζονται ως εξής:
Χαμηλή Περίοδος: 7 Ιανουαρίου – 31 Μαρτίου & 15 Οκτωβρίου – 20 Δεκεμβρίου
Υψηλή Περίοδος: 1 Απριλίου – 14 Οκτωβρίου & 21 Δεκεμβρίου – 6 Ιανουαρίου

Β. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ
I. Αν ο πελάτης ακυρώσει για οποιοδήποτε λόγο την κράτησή του, η προμήθεια που κατέβαλε στη Keramoti Apartments & Houses θα του επιστραφεί στο ακέραιο αν η ακύρωση πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 21 μέρες πριν από την ημερομηνία άφιξής του.
H Keramoti Apartments & Houses θα επιστρέψει το ποσό εντός 10 ημερών από την ακύρωση. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης δε θα οφείλει κανένα άλλο ποσό.
ΙΙ. Στην περίπτωση που για λόγους ανώτερης βίας (πυρκαγιά, υπέρτατη αδυναμία διάθεσης του διαμερίσματος) αναγκαστούμε να ακυρώσουμε την κράτησή σας, αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να σας εξασφαλίσουμε ένα άλλο κατάλυμα της ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας που να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με το κατάλυμα που αρχικά κρατήσατε και με τους ίδιους οικονομικούς όρους. Εάν η πρόταση που θα σας κάνουμε δε σας βρίσκει σύμφωνους, θα σας επιστρέψουμε το σύνολο των χρημάτων που μας έχετε καταβάλλει. Σε καμία όμως περίπτωση δε θα δικαιούστε επιπλέον αποζημίωση.

Γ. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ
Γ.1 Ένας εκπρόσωπός μας θα σας υποδεχθεί στο κατάλυμα, ο οποίος:
• θα σας δώσεις όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις για μία άνετη διαμονή στο σπίτι
• θα σας δείξει, εφόσον το επιθυμείτε, τη γειτονιά και θα σας εξηγήσει πώς να μετακινηθείτε στην περιοχή στην οποία χρειάζεται να μεταβείτε.
Γ.2 Με την άφιξή σας στο κατάλυμα θα καταβάλετε το οφειλόμενο υπόλοιπο 80% του ενοικίου
Γ.3 Σεβασμός της κοινής ησυχίας
Δεσμεύεστε να δείχνετε το δέοντα σεβασμό προς τους γείτονες και να απέχετε κατά τις ώρες κοινής ησυχίας, δηλαδή από τις 22:30 μέχρι τις 8:30, από κάθε πράξη που θα τους αναστατώσει. Θα ήταν καλό να σεβαστείτε επίσης την ησυχία κατά τις ώρες της μεσημεριανής ανάπαυσης από τις 15:00 μέχρι τις 17:00.
Γ.4 Προέκυψε κάποιο πρόβλημα
Αν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας χρειαστείτε βοήθεια σχετικά με τη λειτουργία των συσκευών ή επιθυμείτε να μας ενημερώσετε για κάποιο πρόβλημα που τυχόν προέκυψε, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας καλέσετε στο τηλέφωνο που θα σας κοινοποιήσουμε. Δεσμευόμαστε να διορθώσουμε το συντομότερο το πρόβλημα που παρουσιάσθηκε σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την περιγραφή του διαμερίσματος στην ιστοσελίδα μας.

Δ. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
• Κατ’αρχήν, οφείλετε να αποχωρήσετε από το κατάλυμα το αργότερο στις 11:00. Ωστόσο αν το επιθυμείτε και εφόσον ο προγραμματισμός μας το επιτρέπει, είναι δυνατόν με κοινή συμφωνία να παραμείνετε στο κατάλυμα μέχρι τις 15:00 χωρίς επιπλέον χρέωση.
• Για λόγους ασφάλειας η Keramoti Apartments & Houses διατηρεί πάντα ένα αντικλείδι του διαμερίσματος.
• Σε περίπτωση που ο ένοικος έχει εμφανώς αντισυμβατική συμπεριφορά ή προσβάλει τα χρηστά ήθη, η Keramoti Apartments & Houses διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την παραμονή του στο κατάλυμα. Μετά από σχετική ειδοποίηση, τα προσωπικά του αντικείμενα μεταφέρονται με επιμέλεια στα γραφεία της εταιρείας όπου και τίθενται στη διάθεσή του για 30 ημέρες.

Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ KERAMOTI APARTMENTS & HOUSES ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Α. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

I. Η Keramoti Apartments & Houses διατηρεί τον ιστότοπο www.keramotiapartments.gr προορισμένο για την προβολή των υπηρεσιών της. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον συγκεκριμένο ιστότοπο προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστοτόπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου. Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να ΜΗΝ κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.
Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστοτόπου μας για τις αλλαγές αυτές. Αντ’ αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστοτόπου ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους σας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ι. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. .
ΙΙ. Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα. .
ΙΙΙ. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστοτόπου.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:
1) Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
2) Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

Β. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

1. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ
Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί Google Analytics για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που το Google Analytics καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. To Google Analytics καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό.

2. ΦΟΡΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ
Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων, όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα «Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας». Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές.
Επιπρόσθετα με τα παραπάνω , η Keramoti Apartments & Houses θα κάνει χρήση των πληροφοριών που του παρέχετε σε αυτές τις φόρμες προκειμένου να επικοινωνεί μαζί σας και να σας ενημερώνει με όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τις δραστηριότητες της και την περιοχή δραστηριοποίησης της.
Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε τη διεύθυνσή σας από τη λίστα παραληπτών μας, πατώντας το σχετικό σύνδεσμο, ή να μας ενημερώσετε σχετικά στο info@keramotiapartments.gr.

3. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ
Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

4. ΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ
Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων φορέων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Αυτοί οι φορείς έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που αναφέρθηκε στο παρόν κείμενο.

5. ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους. Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί