Με την συμβολή της Keramoti Apartments & Houses μπορείτε να καταχωρήσετε προς ενοικίαση ακίνητα που διαθέτετε σε οποιοδήποτε μέρος του Νομού Καβάλας.

Η εγγραφή και η τοποθέτηση της διαφήμισης στην ιστοσελίδα μας είναι εντελώς δωρεάν. Οποιοδήποτε ακίνητο μπορεί εύκολα και με ασφάλεια, να αποφέρει επιπλέον χρήματα στο εισόδημά σας, αρκεί να ενοικιαστεί από επισκέπτες που ψάχνουν για ένα μοναδικό μέρος να μείνουν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977001334
Email: info@keramotiapartments.gr

Νέο ακίνητο
  • Στοιχεία Ακινήτου
  • Καθορισμός Τιμών
  • Φωτογραφίες
  • Στοιχεία Ιδιοκτήτη
  • Τρόπος Συνεργασίας

1. Στοιχεία Ακινήτου

Τα τ.μ. του ακινήτου σας
ΌχιΝαι
Πόσα άτομα μπορεί να φιλοξενήσει;
Αριθμός υπνοδωματίων ακινήτου
Αριθμός μπάνιων ακινήτου
Μια σύντομη περιγραφή του ακινήτου

Παροχές

Ως ιδιοκτήτης του ενοικιαζόμενου ακίνητου, θα πρέπει να εξοπλίσετε το ακίνητο με χρηστικές παροχές και αντικείμενα για την καθημερινή διαβίωση των πελατών. Πληροφορήστε μας για τον εξοπλισμό που διαθέτει το ακίνητο σας. Η περιγραφή του εξοπλισμού αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας.

Τυχόν μη ύπαρξη μερική ή ολική του εξοπλισμού που αναγράφεται στην ιστοσελίδα και του οποίου έλαβε γνώση ο πελάτης, ή ελαττωματική λειτουργία του επιβαρύνει εσάς στο σύνολο του κόστους αποκατάστασης ή επισκευής. Σε περίπτωση μη αποκατάστασης ή επισκευής δύναται να παρακρατηθεί μέρος του μισθώματος προς αποζημίωση των πελατών.

Παροχές Ασφαλείας

Παροχές Καθαριότητας

Καθορίστε τους κανόνες του σπιτιού σας