ΠΟΥΛΗΣΤΕ
ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

Γιατί μας εμπιστεύονται!!!

Χαμηλές Προμήθειες

Χωρίς άλλες εκπλήξεις και κρυφές χρεώσεις. Για το σύνολο των υπηρεσιών πληρώνετε μι χαμηλή προμήθεια

Προβολή σε εγχώριους& διεθνείς αγοραστές

Προωθούμε το ακίνητό σας σε ένα ευρύ δίκτυο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επενδύοντας στο digital marketing και καταχωρώντας το ακίνητό σας σε marketplaces της αγοράς ακινήτων. 

Οργάνωση απαραίτητων εγγράφων

Συγκεντρώνουμε για εσάς όλα τα σημαντικά και απαραίτητα έγγραφα. Σας παρέχουμε όλο τον αρχικό έλεγχο νομιμότητας ακινήτου και κατά παραγγελία τεχνική υποστήριξη για την έκδοση και επαλήθευση των απαραίτητων εγγράφων. *Συμβουλή: Τα έτοιμα προς πώληση ακίνητα, χωρίς εκκρεμότητες πωλούνται ταχύτερα και σε καλύτερες τιμές.

Επαγγελματική παρουσίαση ακινήτου

Ετοιμάζουμε και σας στέλνουμε μια αναλυτική έκθεση επιθεώρησης και αποτίμησης. Παίρνουμε επαγγελματικές φωτογραφίες, δημιουργούμε βελτιωμένες κατόψεις, εντυπωσιακές 360° εικονικές περιηγήσεις, βίντεο drone για καλύτερη κατανόηση του περιβάλλοντος χώρου, απεικονίσεις, πρωτότυπα αρχιτεκτονικά σχέδια και σε βάθος περιγραφές

Παρέχουμε ευέλικτα πακέτα συνεργασίας

Προσφέρουμε ευέλικτα πακέτα συνεργασίας (Από την απλή προβολή του ακίνητου μέχρι την πλήρη διαχείριση του).

Ανάπτυξη Διαπροσωπικών σχέσεων με τους πελάτες μας

Υλοποιούμε ενέργειες υποστήριξης που συμβάλουν στην αύξηση της ικανοποίηση των πελατών.

Υπηρεσίες της Keramoti Apartments & Houses

ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ

Στην πλατφόρμα μας μπορείτε να βρείτε «έτοιμα προς πώληση ακίνητα». Όλα τα ακίνητα παρουσιάζονται με τον πιο επαγγελματικό και αξιόπιστο τρόπο. Η ομάδα μας διαχειρίζεται όλη την γραφειοκρατία και εγγυάται για το ακίνητο σε νομικό και τεχνικό επίπεδο. Τόσο τα νομικά όσο και τα τεχνικά reports, καθώς και αναλυτικές αναφορές, βρίσκονται στη διάθεσή σας, με την έναρξη της συνεργασίας μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Μας αρέσει να γνωρίζουμε όλους τους συνεργάτες μας (έτσι θεωρούμε τους ιδιοκτήτες) και να ενισχύουμε τη συνεργασία μας και γι αυτό το λόγο, επισκεπτόμαστε κάθε κατάλυμα προσωπικά για να μπορέσουμε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα των επισκεπτών μας.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΟΝΟ-ΧΡΗΜΑ

Δεν χρειάζεται πια να αναζητήσετε μεσιτικό γραφείο, δικηγόρο, μηχανικό, λογιστή και συμβολαιογράφο, σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο σας σε συναντήσεις. Χρησιμοποιώντας το premium service pack (συμβολαιογραφικές, νομικές και τεχνικές υπηρεσίες) μπορούμε να κλείσουμε άμεσα τη συμφωνία και να σας εξοικονομήσουμε χρήματα. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους δικούς σας συνεργάτες, απλώς επιλέξτε τη βασική υπηρεσία και αποκτήστε πρόσβαση στα έγγραφα και τα δεδομένα του ακινήτου.

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινωνία και ανταλλαγή μηνυμάτων με τους ενδιαφερόμενους για το σπίτι σας και εξυπηρέτησή τους σε ό,τι απορία τυχόν έχουν. Η επικοινωνία είναι βασικό σημείο κλειδί ώστε να έχετε περισσότερες κρατήσεις και να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα κέρδη σας και γι’ αυτό τον λόγο επικοινωνούμε με τους ενδιαφερόμενους σε λιγότερο από μία ώρα.

ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία με ελάχιστη φυσική επαφή. Τα ακίνητα παρουσιάζονται με έναν μοναδικό τρόπο, παρέχοντας αναλυτική αναφορά, πραγματικές φωτογραφίες, βίντεο drone, καθώς και εικονική περιήγηση, ώστε να νιώθετε ότι το έχετε ήδη επισκεφθεί.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ)

- Νέα αρχιτεκτονικά σχέδια- Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) - Πιστοποιητικό Μηχανικού- Παρουσίαση Drone video - Υπολογισμός κόστους για ανακαίνιση και επιδιόρθωση σε περίπτωση που χρειάζεται

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Προσφέρουμε ευέλικτα πακέτα συνεργασίας (Από την απλή προβολή του ακίνητου μέχρι την πλήρη διαχείριση του).

Ψάχνεται έναν έμπιστο διαχειριστή του ακινήτου σας ;

Πουλήστε το ακίνητό σας τώρα...

Ερωτήσεις

Γενικές ερωτήσεις , ερωτήσεις για την αγορά-πώληση ακινήτων, ερωτήσεις για τους ιδιοκτήτες, τα πακέτα συνεργασίας

Γενικές ερωτήσεις

Ψάχνουμε ακίνητα του  Νομού Καβάλας και κυρίως του Δήμου Νέστου (Κεραμωτή/ Μοναστηράκι/ Χαιδευτο/ Νέα Καρυά /Χρυσούπολη) και Δήμου Καβάλας (Πόλη της Καβάλας, Παληό, Ηρακλείτσα, Πέραμος)

Αναμένουμε να διαθέσετε την ιδιοκτησία σας σε εμάς για να τη διαχειριστούμε πλήρως. Τη διάρκεια της συνεργασίας μας θα την ορίσουμε μαζί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η Keramoti Apartments & Houses αναλαμβάνει την καταχώριση και προώθηση της οικίας σε εγχώριους ή ξένους αγοραστές, οι οποίοι αναζητούν ένα νέο τόπο κατοικίας ή μια μορφή επένδυσης των χρημάτων τους στην περιοχή μας 

Για τις υπηρεσίες που αφορούν την πώληση ενός ακίνητου δε ζητάμε προμήθεια αλλά ένα σταθερό κόστος καταχώρησης με δυνατότητες μάλιστα ανάλογα με τις ανάγκες σας: Εφάπαξ εξόφλησης, μηνιαίας καταβολής αλλά και καταβολής μόνο στην περίπτωση που πουληθεί το ακίνητο σας. Για τις υπηρεσίες που αφορούν την αγορά ενός ακινήτου,  ζητάμε προμήθεια 2% (ανάλογα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες) 

Δεν δεσμεύουμε ποτέ κανέναν. Προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης της οικίας σας και πληρωνόμαστε ανάλογα με την αρχική μας συμφωνία.  Παρ’ όλα αυτά, ξέρουμε ότι κάποιες φορές, όπως και σε όλες τις σχέσεις, τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλαμε. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε, δίχως καμία άλλη υποχρέωση από την μεριά σας να μας κοινοποιήσετε το αίτημά σας μέσω email και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σταματήσουμε να διαχειριζόμαστε την οικία σας. 

Προς το παρών στα Αγγλικά, Βουλγαρικά και Ελληνικά. Αλλά ψάχνουμε συνεργάτες για την εξυπηρέτηση και επικοινωνία στα γερμανικά, ρωσικά και άλλες γλώσσες. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να συμπεριληφθείτε στο δίκτυο συνεργατών μας επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν είστε ιδιοκτήτης οικίας που επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί μας στείλτε email στο: info@keramotiapartments.gr ή καταχωρήστε την οικία σας από το site μας. Εάν είστε υποψήφιος αγοραστής που επιθυμεί να προβεί στην αγορά ενός ακινήτου στείλτε μας email στο: info@keramotiapartments.gr.

Πώληση ακινήτου

1. Καταχωρήστε το ακίνητο στην σελίδα μας.  Υποβάλετε τις βασικές πληροφορίες του ακινήτου σας στην σελίδα μας και στην συνέχεια, θα αναλάβουμε όλη τη διαδικασία.

2. Καθορίζετε συνάντηση για εκτίμηση του ακινήτου.  Καθορίζετε συνάντηση για εκτίμηση του ακινήτου.  Δώστε μας τα έγγραφα ιδιοκτησίας σας και θα τα ψηφιοποιήσουμε για εσάς. Εάν λείπει κάτι μπορούμε να το εκδώσουμε. Λάβετε μια αναλυτική αναφορά. 

3. Επιλέξτε το πλάνο τιμολόγησης. Ήρθε η στιγμή να επιλέξετε το πλάνο τιμολόγησης που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σας. Παρέχουμε ευέλικτα πλάνα. Πληρώνετε τώρα, Πληρώνετε μηνιαία ή Πληρώνετε ακόμη και αργότερα.

4. Έλεγχος Νομιμότητας. Συνεχίζουμε με τον αρχικό Έλεγχο Νομιμότητας (Αναζήτηση Τίτλων Ιδιοκτησίας Ακινήτου, κτλ) και εφόσον όλα είναι άρτια και το ακίνητο μπορεί να πωληθεί, προχωράμε στο επόμενο βήμα.

5. Επαγγελματική Παρουσίαση. Παίρνουμε επαγγελματικές φωτογραφίες, δημιουργούμε περιηγήσεις και βελτιωμένες κατόψεις. Χρησιμοποιούμε προηγμένα εργαλεία για να κάνουμε την ιδιοκτησία σας να ξεχωρίζει.

6. Μετά τον τελικό επανέλεγχο ανεβάζουμε το ακίνητο στην σελίδα μας.

7. Τεχνική Υποστήριξη.  Προσφέρουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη για κάθε υπηρεσία έτσι ώστε η ιδιοκτησία σας να είναι έτοιμη για πώληση. Θα σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε απαιτείται για την τεχνική προετοιμασία πώλησης του ακινήτου σας.

8. Προβολή της ιδιοκτησίας σας. Η ιδιοκτησία σας προβάλλετε στο διαδίκτυο μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων και συνεργατών.

9. Διαχείριση Προσφορών. Λαμβάνετε προσφορές από εγχώριους και διεθνείς αγοραστές, διαπραγματεύεστε την τιμή και δέχεστε την καλύτερη προσφορά.

10.Υπογραφή προσυμφώνου. Το προσύμφωνο προετοιμάζεται από έναν από τους νόμιμους συνεργάτες της Keramoti Apartments & Houses. Αυτή η συμφωνία είναι μεταξύ σας, της Keramoti Apartments & Houses και του αγοραστή και περιγράφει όλες τις προϋποθέσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση της πώλησης. Μια κατάθεση για την ιδιοκτησία σας θα πραγματοποιηθεί από τον αγοραστή σε ασφαλή λογαριασμό μεσεγγύησης.

11. Προετοιμασία Συμβολαίου Πώλησης

Οι νομικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες της Keramoti Apartments & Houses  προετοιμάζουν το συμβόλαιο και εγγυώνται την ολοκλήρωσή του. Την ίδια στιγμή, ο προσωπικός σας εξειδικευμένος συνεργάτης της Prosperty θα είναι δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

12. Υπογραφή Συμβολαίου και Πληρωμή

Ορίστε μια συνάντηση και υπογράψτε το τελικό συμβόλαιο ενώπιον του συμβολαιογράφου. Ολοκληρώνεται η επιτυχής πώληση και πλέον μπορείτε να λάβετε το υπόλοιπο ποσό.

Η Keramoti Apartments & Houses αναλαμβάνει να ετοιμάσει κατάλληλα το ακίνητο σας για την γρήγορη πώληση του έχοντας πρόσβαση σε εγχώριους αλλά και ξένους αγοραστές. Επενδύουμε στην προετοιμασία του ακινήτου σας από νομική και τεχνική άποψη, στην επαγγελματική του παρουσίαση αλλά και στην προώθηση του στα κατάλληλα κανάλια μάρκετινγκ και επικοινωνίας στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Τέλος, έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης, όλων των στατιστικών που αφορούν το ακίνητο σας, των επισκέψεων αλλά και των προσφορών μέχρι και την οριστικοποίηση της διαδικασίας πώλησης. Για όλες αυτές τις υπηρεσίες η Keramoti Apartments & Houses δε ζητάει προμήθεια αλλά ένα σταθερό κόστος καταχώρησης με δυνατότητες μάλιστα ανάλογα με τις ανάγκες σας: Εφάπαξ εξόφλησης, μηνιαίας καταβολής αλλά και καταβολής μόνο στην περίπτωση που πουληθεί το ακίνητο σας.

Ναι. Όλοι έχουν να κερδίσουν από μία τέτοια έκθεση. Εσείς έχετε κάτι στα χέρια σας που παρουσιάζει με λεπτομέρεια όλα τα στοιχεία του ακινήτου σας, εμείς γνωρίζουμε μέσα από τη διαδικασία το ακίνητο σας και μπορούμε να το προωθήσουμε καλύτερα και οι αγοραστές έχουν μια ρεαλιστική αποτύπωση των δεδομένων που το αφορούν. Η διαφάνεια εξασφαλίζει το τελικό αποτέλεσμα. Δεσμευόμαστε απέναντι στους αγοραστές, προσφέροντας τους μια απολύτως διαφανή έκθεση σχετικά με την κατάσταση του ακινήτου και άλλες σημαντικές πληροφορίες . Έτσι όταν κάποιος σας κάνει προσφορά θα είναι ειλικρινής γνωρίζοντας όλα εκείνα τα δεδομένα που πρέπει για να λάβει την επενδυτική του απόφαση.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης,  θα εξεταστούν παράγοντες που αφορούν στο ακίνητό σας με σκοπό την σύνταξη μιας αναλυτικής έκθεσης, η οποία θα κοινοποιηθεί σε εσάς και τελικά σε οποιονδήποτε αγοραστή ενδιαφέρεται σοβαρά για το ακίνητό σας, υπογράφοντας πρώτα το σχετικό συμφωνητικό ενδιαφέροντος για το ακίνητο σας. Η έκθεση επιθεώρησης περιλαμβάνει δεδομένα που αφορούν το ακίνητο, την γειτονιά, την περιοχή αλλά και γίνεται μια αρχική εκτίμηση αξίας του ακινήτου σας  όπως επίσης και του πιθανού κόστους ανακαίνισης αν αυτή απαιτείται.

Αφού επιλέξετε το πακέτο που θέλετε και σας εξηγήσουμε ακριβώς την φύση των υπηρεσιών που παρέχουμε μέσω αυτού σας αποστέλλουμε το συμβόλαιο συνεργασίας. Σε αυτό περιγράφονται οι εργασίες, οι όροι συνεργασίας, οι περιορισμοί και προϋποθέσεις κάθε συμβαλλόμενης πλευράς. Το συμβόλαιο δεν είναι δεσμευτικό όσον αφορά την χρονική διάρκεια της συνεργασίας. Μπορείτε να αλλάξετε πακέτο όποτε το επιθυμείτε ή να διακόψετε την μεταξύ μας σχέση όποτε θέλετε.

Πρόκειται ακριβώς για ένα ακίνητο έτοιμο να πουληθεί. Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε γρήγορα, πρέπει να εργαστούμε και να συλλέξουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζεται να καταθέσει ένας πωλητής για να υπογραφεί το συμβόλαιο ενώπιον συμβολαιογράφου. Εάν κάτι σας λείπει, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αναθέσετε στην Keramoti Apartments & Houses  την έκδοση του. Εάν πρέπει να γίνει τακτοποίηση τεχνικών θεμάτων και πάλι είμαστε δίπλα σας. Ένα ακίνητο που διαθέτει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και παρουσιάζεται με επαγγελματισμό και διαφάνεια, πωλείται πιο γρήγορα και σε καλύτερη τιμή.

H Keramoti Apartments & Houses  αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες προκειμένου να ετοιμάσετε το ακίνητο σας για να πουληθεί. Ο τεχνικός μας έλεγχος αναδεικνύει τι χρειάζεται το ακίνητο σας προκειμένου να είναι έτοιμο προς πώληση. Πέρα από τις βασικές υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο κόστος καταχώρησης, οι τεχνικοί μας συνεργάτες είναι εδώ προκειμένου να αναλάβουν τις επιπλέον υπηρεσίες που θα τους αναθέσετε. Η λίστα των επιπρόσθετων υπηρεσιών περιλαμβάνει ενδεικτικά: εύρεση φακέλου ακινήτου στην πολεοδομία, έκδοση στελέχους και σχεδίων αδείας, νέα αρχιτεκτονικά σχέδια, πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, πιστοποιητικό μηχανικού, σύνταξη τοπογραφικού, βεβαίωση χρήσεων γης, κ.α.

Ανάλογα με τον τύπο και την κατάσταση του ακινήτου σας, προσφέρουμε επαγγελματική φωτογράφιση, βελτιωμένες, εύκολα αναγνώσιμες από τον καθένα κατόψεις, περιήγηση 360 μοιρών, βίντεο με χρήση drone, ακόμα και τρισδιάσταση αποτύπωση. Θέλουμε το ακίνητό σας πραγματικά να ξεχωρίζει.

Θα ήταν ανεύθυνο από εμάς να δεσμευτούμε σε σχέση με το χρόνο. Μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα συνεργαστούμε μαζί σας και θα καταστήσουμε το ακίνητό σας “έτοιμο για πώληση“, απομακρύνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα εμπόδια που θα σας επιβράδυναν αν επιλέγατε την παραδοσιακή διαδικασία. Η επένδυση που θα κάνουμε για τη σωστή προετοιμασία του ακινήτου σας αλλά και η πρόσβαση σε εγχώριους και ξένες επενδυτές μας γεμίζουν με αισιοδοξία ότι το ακίνητό σας θα πουληθεί γρήγορα.

Το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών της Keramoti Apartments & Houses  συμπεριλαμβάνει δικηγόρους και συμβολαιογράφους, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. Μπορείτε να εμπιστευθείτε την Keramoti Apartments & Houses  για τις νομικές υπηρεσίες. Παρόλα αυτά, έχετε τη δυνατότητα να αναθέσετε και σε δικό σας δικηγόρο τον έλεγχο τόσο του ιδιωτικού συμφωνητικού όσο και του τελικού συμβολαίου πώλησης του ακινήτου σας.

Αγορά ακινήτου

Η έκθεση αξιολόγησης του κάθε ακινήτου που παρουσιάζεται περιλαμβάνει την πλήρη αποτίμηση της γενικής κατάστασης και ποιότητας κατασκευής του ακινήτου και είναι διαθέσιμη σε εσάς αμέσως μόλις εκδηλώσετε ενδιαφέρον, προσφέροντάς σας ασφάλεια και σιγουριά για την επιλογή του ακινήτου. Η επιθεώρηση αποσκοπεί στην πλήρη και έγκυρη ενημέρωσή σας σχετικά με το ακίνητο που επιλέξατε, την περιοχή στην οποία βρίσκεται, καθώς και στην παροχή πληροφοριών συντήρησης και πιθανών απαιτούμενων επισκευών.

Μην ανησυχείτε, μπορείτε να μας ζητήσετε εκτίμηση επί του ακινήτου. Στο Premium πακέτο, αυτή συμπεριλαμβάνεται ήδη.

Το ποσό προκαταβολής ανέρχεται στο 5% της συμφωνημένης τιμής πώλησης του ακινήτου

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο ο πωλητής αλλάξει γνώμη μετά την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού με εσάς και την Keramoti Apartments & Houses και χωρίς να υπάρχει αιτία, τότε θα επιστρέφεται όλο το ποσό της αμοιβής που έχετε καταβάλει ως προκαταβολή

 

Η τελική αποπληρωμή της αγοράς του ακινήτου γίνεται τη ημέρα υπογραφής του συμβολαίου από εσάς ή νόμιμο εκπρόσωπο σας ενώπιο του συμβολαιογράφου είτε με κατάθεση δίγραμμης επιταγής στο όνομα του πωλητή είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας μέσω τηλεφώνου ή email. Η Keramoti Apartments & Houses παρέχει όλα τα εργαλεία και τις απαραίτητες λειτουργίες για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την αγορά του ακινήτου που επιλέξατε. Με την εγγραφή σας, ορίζεται στη διάθεσή σας ένας εκπρόσωπος μας που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία από τη σύνταξη του Ιδιωτικού Συμφωνητικού και τη διαπραγμάτευση των όρων του συμβολαίου μέχρι τη μεταγραφή του ακινήτου στο Κτηματολόγιο.

Τα πακέτα μας

Οι υπηρεσίες μας ποικίλλουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε τρία πακέτα. Το 1ο πακέτο αφορά την προβολή και προώθηση της οικίας μέσω της ιστοσελίδας μας, το 2ο πακέτο αφορά α) τη προώθηση του ακινήτου μέσω της δικιάς μας ιστοσελίδας, αλλά και των συνεργατών μας, β ) την καταχώρηση του ακινήτου σε online σύστημα κρατήσεων και γ) την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης κρατήσεων, υπηρεσίες check in & check out και συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες marketing. Το 3Ο πακέτο περιλαμβάνει επιπρόσθετα α) την καταχώρηση σε πολλαπλές πλατφόρμες κρατήσεων β) την προώθησή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες και συνεργαζόμενα γραφεία και γ) άμεση διαθεσιμότητα, γενικότερα πλήρη διαχείριση οικίας (Full management).
Η Εντολή Ανάθεσης Προωθητικής Διαχείρισης (Απλή) αποτελεί το 1ο πακέτο με 10% ποσοστό ανά κράτηση, περιλαμβάνει την προώθηση του ακινήτου. Αναλυτικότερα, περιλαμβάνει α) την καταχώριση της οικίας, δημιουργία σελίδας στην ιστοσελίδα μας και διαχείριση της β) Επικοινωνία με υποψήφιους επισκέπτες, αξιολόγηση των επισκεπτών και συμφωνία κρατήσεων γ) Ενημέρωση ιδιοκτήτη όποτε υπάρχει κράτηση.
Η Εντολή Ανάθεσης Προωθητικής Διαχείρισης (άμεση επιβεβαίωση) αποτελεί το 2ο πακέτο με 15% χρέωση ανά κράτηση, επιπρόσθετα με τα 1ο πακέτο, περιλαμβάνονται α) η προώθηση του ακινήτου μέσω της δικιάς μας ιστοσελίδας, αλλά και των συνεργατών μας, β) η καταχώρηση του ακινήτου σε online σύστημα κρατήσεων γ) η παροχή υπηρεσιών διαχείρισης κρατήσεων & ημερολογίου, υπηρεσίες check in & check out και συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες marketing, δ) συντονισμό της καθαριότητας της οικίας συμπεριλαμβανομένων και των κλινοσκεπασμάτων, ε) πριν την καταχώριση της οικίας, , επισκεπτόμαστε την οικία για αξιολόγηση, προσφέρουμε συμβουλές βελτίωσης και προτείνουμε εξειδικευμένο γι’ αυτές τις εργασίες επαγγελματίες από το δίκτυο συνεργατών μας για την σωστή προβολή της.

Το «Ιδιωτικό Συμφωνητικό Αποκλειστικής Ανάθεσης» αποτελεί το 3ο πακέτο με 20% ποσοστό χρέωσης και προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης οικίας για την σωστή και χωρίς άγχος διαχείριση του χώρου του. Στο πακέτο αυτό αναλαμβάνουμε κυριολεκτικά τα πάντα. Αναλαμβάνουμε α) την προώθηση του ακινήτου σας, όχι μόνο μέσω της δικιάς μας ιστοσελίδας, αλλά και μέσω των παγκόσμια γνωστών συστημάτων ενοικίασης ακινήτων (Airbnb, Booking, κτλ.) β) την προώθησή του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες και συνεργαζόμενα γραφεία γ) την καταχώρηση του ακινήτου σας σε online σύστημα κρατήσεων με διαθέσιμες ημερομηνίες για άμεση κράτηση από τον πελάτη. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει πέρα του 2ου πακέτου α) την άμεση Διαθεσιμότητα και β) την πλήρη διαχείριση οικίας (Full management).

Με αυτό το πακέτο, η οικία σας μπορεί να σας αποφέρει κέρδος κάθε χρόνο ακόμα και αν εσείς βρίσκεστε σε διαφορετική πόλη ή αν δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με την χρονοβόρα διαδικασία της διαχείρισής της. Δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα. Αναλαμβάνει η Keramoti apartments & Houses

Σαφώς και μπορείτε να αναλάβετε μόνος σας την διαχείριση της οικίας σας.
  • Αν όμως επιθυμείτε την μεγιστοποίηση της προβολής της οικίας σας τότε θα χρειαστείτε μία υπηρεσία όπως την δική μας για την διαχείριση της.
  • Αν θέλετε την άμεση επικοινωνία με τους υποψήφιους επισκέπτες σας, τότε αυτά είναι το ιδανικά πακέτα. Η καθυστέρηση απόκρισης σε ένα ερώτημα έχει δείξει ότι είναι μία από τις πιο σημαντικές αιτίες που οδηγούν σε απώλεια κρατήσεων. Εμείς απαντάμε σε λίγα λεπτά έως μία ώρα.
  • Αν επιθυμείτε την προώθηση της οικίας σας, μέσω στοχευεμένες δράσεις στα social media τότε με το πακέτο αυτό την εξασφαλίζετε. Ένα μέρος των κερδών μας από την δική σας οικία, επιστρέφει πάλι σε εσάς μέσω της προώθησής της οικίας σας στα social media!
  • Στο 1o πακέτο με 10% ανά κράτηση εξασφαλίζετε την καταχώριση,  διαχείριση και προώθηση της κατοικίας σας, την ενημέρωση, επικοινωνία και κρατήσεις με τους πελάτες καθώς και την είσπραξη του ποσού και την άμεση πληρωμή σας.
Όχι. Στο 2ο & 3ο πακέτο, συμπεριλαμβάνετε ο καθαρισμός της οικίας από δικά μας συνεργεία με δική σας χρέωση.

Τα πακέτα μας

ΠΩΛΗΣΗ

Αναφορά Επιθεώρησης

0

Περιλαμβάνει αναλυτική αναφορά 140 σημείων για το ακίνητό σας .  Αναλυτικότερα, περιλαμβάνει:

ΠΩΛΗΣΗ

Κόστος Καταχώρησης

0

Παρέχεται επίσης η επιλογή των 60 €/ μήνα ή πληρωμή μετά την πώληση  με προμήθεια 1% (min 2000 €)

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

1ο πακέτο

Ποσοστό

0 %

Ιδιωτικό Συμφωνητικό Αποκλειστικής Ανάθεσης Προωθητικής Διαχείρισης Αναλαμβάνουμε: 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

2ο πακέτο

Ποσοστό

0 %

Ιδιωτικό Συμφωνητικό Αποκλειστικής Ανάθεσης Προωθητικής Διαχείρισης Αναλαμβάνουμε: 

Ψάχνεται έναν έμπιστο διαχειριστή του ακινήτου σας ;

Πουλήστε το ακίνητό σας τώρα...

Χρειάζεστε Βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις.
Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε.