Keramoti Apartments & Houses follow healthy protocols for Covid 19

Ως επιχείρηση προώθησης και διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων έχουμε λάβει και εφαρμόζουμε μέτρα υγιεινής, που συνδέονται με τον COVID- 19 σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Τουρισμού που περιλαμβάνει την εκπαίδευση προσωπικού στο πλαίσιο ατομικής ευθύνης και αποσκοπούν στην προστασία των επισκεπτών μας στα καταλύματα μας προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά την διαμονή τους σε αυτά. Τα μέτρα αυτά, επιγραμματικά είναι:

1.      Υπηρεσίες στο κατάλυμα.

  • Παρέχονται ενημερωτικά φυλλάδια στο κατάλυμα που αφορούν α) ενημέρωση επισκεπτών για τα μέτρα που λαμβάνουμε για την αποφυγή τυχόν περιστατικών, β) παροχής χρήσιμων πληροφοριών για παρόχους υγείας, δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, νοσοκομεία αναφοράς για COVID-19, φαρμακεία κτλ στην περιοχή και γ) παροχή Μέσων Ατομικής Προστασίας.
  • Παρέχεται ειδικός εξοπλισμός (medical kit), όπως γάντια και μάσκες μιας χρήσης, αντισηπτικά, καθαριστικά μαντηλάκια.
  • Διεύρυνση διάρκειας check-out και check-in μεταξύ των διαμονών (check out μέχρι τις 10.00 πμ και check in από τις 4.00 μμ). Η μεταβολή αυτή της χρονικής διάρκειας που μεσολαβεί μεταξύ κάθε check in και check out διασφαλίζει ότι μεταξύ διαφορετικών πελατών το κατάλυμα καθαρίζεται και απολυμαίνεται επιμελώς, καθώς και ότι ακολουθείται επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου.
  • Απαγόρευση εισόδου στα καταλύματα σε μη διαμένοντες

2.      Υπηρεσίες καταλύματος (καθαριότητα, απολύμανση, housekeeping).

  • Τηρούνται οδηγίες καθαρισμού και απολύμανσης και καθαρισμού στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος
  • Παρέχεται εκπαίδευση στα άτομα που ασχολούνται με τις υπηρεσίες του καταλύματος. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεθόδους και πρακτικές καθαρισμών και απολύμανσης με βάση την επικινδυνότητα και την πιθανότητα μετάδοσης της ασθένειας και την τήρηση των βασικών μέτρων αποφυγής μετάδοσης του ιού
  • Σχολαστικό καθάρισμα και πολύ καλός αερισμός δωματίου κατά τις ώρες που μεσολαβούν μεταξύ διαμονών.
  • Οδηγίες για τον έλεγχο καλής λειτουργίας πλυντηρίων πιάτων και ρούχων (ως προς τη χρησιμοποιούμενη θερμοκρασία και τη δοσολογία απορρυπαντικών)
  • Επαρκής εξοπλισμός προσωπικού (γάντια, μάσκες, ρόμπα, κλειστά παπούτσια).