Γενικές ερωτήσεις

Τι είδους ακίνητα ψάχνει η Keramoti Apartments & Houses;

Ψάχνουμε ακίνητα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Περιοχή του Δήμου Νέστου (Κεραμωτή/ Μοναστηράκι/ Χαιδευτο/ Νέα Καρυά /Χρυσούπολη) και Δήμου Καβάλας (Πόλη της Καβάλας, Παληό, Ηρακλείτσα, Πέραμος).
  • Προτιμάμε ακίνητα που δεν ξεπερνούν την 15ετία και αν είναι παλαιότερα, να είναι ανακαινισμένα.
  • Επιπλωμένα ακίνητα.
Θα αναλάβετε αποκλειστικά το ακίνητο μου;

Αναμένουμε να διαθέσετε την ιδιοκτησία σας σε εμάς για να τη διαχειριστούμε πλήρως. Τη διάρκεια της συνεργασίας μας θα την ορίσουμε μαζί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τι κάνει η Keramoti apartments; Πώς θα νοικιάσω το σπίτι μου σε τουρίστες;

Η Keramoti Apartments & Houses αναλαμβάνει την καταχώριση και προώθηση της οικίας ή και την εξ ολοκλήρου διαχείριση της οικίας σας ώστε να μπορέσετε να βγάλετε χρήματα εκμεταλλευόμενοι την online τουριστική αγορά.

Πόσο κοστίζει η εγγραφή στις υπηρεσίες σας;

Είναι απολύτως δωρεάν. Πληρωνόμαστε με ένα μικρό ποσοστό, ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών που επιλέξετε και ΜΟΝΟ όταν υπάρχει κράτηση.

Τι κέρδος μπορώ να έχω αν νοικιάσω το σπίτι μου;

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από την ποιότητα της οικίας, πόσα κρεβάτια διαθέτει, τον εξοπλισμό της, την περιοχή που βρίσκεται, τον ανταγωνισμό στην περιοχή κ.ά. Πάντως, σε γενικές γραμμές μία οικία μπορεί να αποφέρει ένα σημαντικό ποσό ως εισόδημα.. Όπως και να’χει πάντως, αν κι εφόσον διαθέτετε μία οικία η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν χρησιμοποιείται full time από εσάς ή τρίτους δεν σας κοστίζει τίποτα να την διαθέσετε προς ενοικίαση μέσα από την πλατφόρμα της Keramoti apartments. Μην ξεχνάτε. Δεν πληρωνόμαστε αν δεν πληρωθείτε. Χρεώνεστε ένα μικρό ποσοστό για τις υπηρεσίες μας ΜΟΝΟ όταν υπάρχει κράτηση. Για να εκτιμήσουμε την ποιότητα της οικίας σας και να σας ενημερώσουμε για το πόσα μπορεί να σας αποδώσει ετησίως καταχωρίστε την οικία σας ΔΩΡΕΑΝ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Μπορείτε να μου εγγυηθείτε ένα ελάχιστο μηνιαίο εισόδημα;

Αυτό είναι κάτι που εξετάζουμε να προσφέρουμε μελλοντικά στους ιδιοκτήτες οικιών. Προς το παρών όμως όχι. Αν συμπεριλάβουμε αυτή την υπηρεσία σε κάποιο νέο πακέτο μας τότε θα σας πληρώνουμε κάθε μήνα ένα ποσό που θα συμφωνήσουμε μεταξύ μας με αντάλλαγμα το δικαίωμα να διαθέτουμε την οικία σας προς ενοικίαση.

Νοικιάζω ένα διαμέρισμα. Μπορώ να το επινοικιάσω;

Η Keramoti Apartments & Houses δεν παρέχει νομικές συμβουλές. Πρέπει να γνωρίζετε πάντως ότι η επινοικίαση είναι παράνομη εκτός αν πρώτα έχετε μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της οικίας, έχετε συμφωνήσει σε ένα μοντέλο συνεργασίας και η επινοικίαση του χώρου του επιτρέπεται και αναγράφεται ρητά στο συμβόλαιο που έχετε συνάψει μαζί του.

Πώς μπορώ να ακυρώσω την μεταξύ μας σχέση;

Δεν δεσμεύουμε ποτέ κανέναν. Προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης της οικίας σας και πληρωνόμαστε με ένα μικρό ποσοστό όταν πληρώνεστε κι εσείς και μόνο τότε. Παρ’όλα αυτά, ξέρουμε ότι κάποιες φορές, όπως και σε όλες τις σχέσεις, τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλαμε. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε, δίχως καμία άλλη υποχρέωση από την μεριά σας να μας κοινοποιήσετε το αίτημά σας μέσω email και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σταματήσουμε να διαχειριζόμαστε την οικία σας. Η μόνη προϋπόθεση, για το καλό και της εικόνας της καταχώρισης της οικίας σας, είναι να διευθετηθούν όσες κρατήσεις έχουν ήδη κλειστεί σε μελλοντικό χρόνο.

Σε ποιες γλώσσες επικοινωνείτε με τους υποψήφιους επισκέπτες;

Προς το παρών στα αγγλικά, Βουλγαρικά και ελληνικά. Αλλά ψάχνουμε συνεργάτες για την εξυπηρέτηση και επικοινωνία στα γερμανικά, ρωσικά και άλλες γλώσσες. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να συμπεριληφθείτε στο δίκτυο συνεργατών μας επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς επικοινωνούμε μαζί σας;

Εάν είστε ιδιοκτήτης οικίας που επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί μας στείλτε email στο: info@keramotiapartments.gr ή καταχωρήστε την οικία σας από το site μας. Εάν είστε επαγγελματίας που επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο δίκτυο συνεργατών μας στείλτε μας email στο: info@keramotiapartments.gr.